sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Tatuointi?


Mulla on aiemmin ollut vähän ristiriitaiset mielipiteet tatuoinneista (siis itselläni, ei muilla). Joitain vuosia sitten ajattelin, että ''no emmä mitään tatuointia ota, ihan idarin näköstä sitten mummona vanhainkodissa kun on joku nolo tatska kädessä tai jossain''.

Nyt oon eri mieltä. Niin ne ajatukset vaan muuttuu kun aikaa kuluu... Nyt mun mielestä sillä ei ole väliä, koska tatuointihan on tavallaan muisto siitä hetkestä, kun sen on ottanut. Kaikista ajatuksista, joita on päässä liikkunut, sekä asioista, joita on tapahtunut. Ja onko sillä mitään merkitystä, kuinka tatuoitu sitten 70 veenä on (tai 40 veenä... 50 veenä.. whatever veenä..)?


Kuitenkin, aina oon ajatellut, että JOS nyt joskus tatuoinnin satun ottamaan ihoani koristamaan, on sillä oltava jokin syvällinen merkitys. Itselleni henkilökohtainen ja merkittävä asia. Varmaan suurin osa haluaakin, että sillä on jokin merkitys. Ja se nyt on aivan paskan hailee, oonko sitten joku 70v tatskamummeli. Sehän on nykyaikaa, eri asia on että tämänhetkisillä vanhoilla ihmisillä ei varmaankaan kauheesti tatskoja ole. Ei tainnut heidän nuoruudessaan olla samanlaista kuin nykyään, ajat muuttuu. :)

Ymmärrän, miksi on ihmisiä jotka ajattelee, että tatuointi on niin ''lopullinen asia''. No kyllähän se tavallaan on, mikäli ei sitten halua poistattaa omaansa joskus. Ei kaikki halua, eikä kaikille välttämättä edes sovi.

Ja toisaalta, miksi miettiä mitä muut ajattelee... Antaa niiden ajatella mitä haluaa :) Ja jos kaiken yrittää järkeillä niin, että ''se on sitten tyhmännäkönen kun oon vanha'' tai ''en varmaan enää tykkää tästä parin vuoden päästä'', niin siinä kyllä jäisi monet asiat tekemättä. Ja voipi olla, että henkilö joka tätä mieltä on, ei edes halua tatuointia (ja sekin on okei!) :)


Tällä hetkellä on kovassa mietinnässä jokin merkityksellinen teksti tai kuvio, ja noissa ylemmissä kuvissa on potentiaalisia paikkoja tatuoinnille.
Täytyy tosiaankin nyt miettiä (ainakin viikko..... :DD) tätä asiaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti